woensdag 19 februari 2014

Het belang van applicatiesHet heden in Nederland is ondenkbaar zonder internet. Meer dan 94% van de Nederlandse huishoudens heeft een internetaansluiting. Het is daarom onverstandig om als bedrijf hier niet van mee te genieten en de internetkansen te laten liggen. Daarnaast heeft 67% van de Nederlanders in 2013 een Smartphone. Daarnaast heeft 53% van de huishoudens in Nederland een tablet. Het zou zonde zijn als hier geen gebruik van wordt gemaakt.


Applicatiebeheer en applicatie ontwikkeling


Applicatiebeheer is het uit handen nemen van de IT toepassingen. Zo worden bijvoorbeeld de software en de mobiele applicaties beheert. Daarnaast worden nieuwe toepassingen ingevoerd. Dit kunnen bijvoorbeeld mobiele apps zijn, die tegenwoordig zeer waardevol zijn. Applicatie ontwikkeling is dan ook een belangrijke bouwsteen voor de mobiele bereikbaarheid van het bedrijf.
Daarnaast wordt er voortdurend gecheckt of alle mogelijkheden optimaal worden gebruikt en of er aanpassingen nodig zijn.

Voordelen voor uw bedrijf


Applicatiebeheer is te combineren met de snel ontwikkelende IT markt. Zo moet gedacht worden aan bijvoorbeeld ‘de cloud’ waar steeds meer in gewerkt wordt. Zo kan vanaf elke plaats met behulp van mobiel internet met opgeslagen bestanden worden gewerkt. Echter moet deze toepassing wel voor uw bedrijf worden aangepast en misschien zelfs ontwikkeld. Uiteindelijk kan dit veel tijd en geld schelen en het grootste voordeel is het gemak.
Hierdoor kan altijd optimaal gebruik worden gemaakt voor de technische toepassing binnen het bedrijf.
Bedrijven kunnen momenteel dus zeer veel uit het internet halen en wanneer dit niet gebeurd is dit een gemiste kans.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten