maandag 3 maart 2014

GreenCat verder als Groeneveld ICT Solutions

Het bedrijf Groeneveld Groep B.V. zal voortaan haar al haar activiteiten onder de naam Groeneveld brengen, waarbij de activiteit aan de betreffende divisie gekoppeld zal worden. De afdeling GreenCat, welke zich heeft gespecialiseerd in IT- en telematica-oplossingen voor wegtransport zal voortaan onder de naam ‘Groeneveld ICT Solutions’ verder gaan. De afdeling Groeneveld Transport Efficiency die zich hebben gespecialiseerd in automatische smering en Oilmaster oliemanagementsystemen zullen wereldwijd onder de naam ‘Groeneveld Lubrication Solutions’ gaan werken. Groeneveld Groep wil hiermee alle bedrijven duidelijk onder één vlag laten vallen, waarbij ook duidelijk aangegeven wordt wat de hoofdactiviteiten van de verschillende afdelingen zijn.
Vanaf begin 2013 werden de Cat4-activiteiten verzelfstandigd, waarbij GreenCat zich gespecialiseerd heeft in Roadrunner TMS, Visual Planner en telematica oplossingen voor het wegtransport. Met de nieuwe naam wil men ook duidelijk de hernieuwde aanpak en focus onderstrepen. Omdat Groeneveld al jaren een sterke naam in de markt heeft, lag het voor de hand om gebruik te maken van deze naam. Daarom gaat GreenCat voortaan verder onder de naam Groeneveld ICT Solutions, welke weer als een divisie van Groeneveld International functioneert. Hierbij zal de filosofie blijven om vervoerders on-stop-shopping op het gebied van transport-gerelateerde ICT te bieden.
Ook zal de naam Groeneveld Transport Efficiency langzamerhand verdwijnen. In de transportwereld was Groeneveld Transport Efficiency al decennia lang een begrip op het gebied van automatische smeersystemen en andere efficiency-verhogende producten die in het wegtransport gebruikt worden. De onderneming heeft zich in de loop der jaren wereldwijd ontwikkeld en worden ook in andere sectoren succesvol toegepast. Zo worden de producten van Groeneveld ook gebruikt in grondverzet en bouwtransport, bij intern transport, voor port equipment en ook in de agrarische sector.

Groenveld International


Groeneveld is in meer dan 30 landen actief, waaronder verschillende landen in Europa, Australie, Nieuw Zeeland, Canada, Zuid-Amerika en China. 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten